Upgrade/renovatie Landal De Lommerbergen

Upgrade/renovatie Landal De Lommerbergen

De VLP is zeer te spreken over de vandaag aangekondigde upgrade/renovatie van Landal De Lommerbergen. Het vakantiepark is al jarenlang een belangrijke en gewaardeerde partner van de gemeente Beesel in het kader van recreatie en toerisme. Meer dan 500.000 overnachtingen per jaar zorgen voor een belangrijke economische impuls die verder gaat dan de grenzen van onze gemeente. Ook inwoners van de gemeente Beesel en omliggende gemeenten weten regelmatig het park te vinden.

De nu voorliggende renovatie is mogelijk doordat meer dan 95 % van de eigenaren van de 502 bungalows akkoord is nadat al eerder de vereniging van eigenaren had ingestemd. Niet alleen de bungalows worden gerenoveerd. Ook het centrale gebouw met daarin het restaurant, zwembad en winkel wordt aangepakt en gemoderniseerd. Het totale renovatieproject gaat naar verwachting 2,5 jaar duren.

Landal De Lommerbergen gaat met deze renovatie een nieuwe fase in haar bestaan in. Een fase die de VLP, als lokale partij, met vertrouwen tegemoet ziet. Niet alleen voor de onderneming maar ook zeker voor onze hele gemeenschap.