Ook nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen in het plan Oppe Brik?

Ook nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen in het plan Oppe Brik?

Maak dan gebruik van de mogelijkheid om op 20 mei het terrein te bezoeken en u te laten informeren over alle ontwikkelingen op de open dag.

Neem een kijkje in de parkeerkelder en een appartement in het appartementencomplex, maak kennis met leerlingen van BC Broekhin in hun toekomstig schoolgebouw en laat u informeren door middel van de doorlopende presentatie in de fabriek over het project Oppe Brik.

Wilt u zien hoe groot de kavels worden van de levensloopbestendige woningen en enkele tweekappers? Bent u benieuwd naar het hoe en waarom van het parkontwerp door NL Greenlabel, de landschapsarchitect? Wilt u meer weten van de makelaars over de voordelen van de koopwoningen?

Dan mag u de open dag niet missen. Laat u uit eerste hand informeren over het project en stel die brandende vraag die u al langer had tijdens dit evenement.

Als lokale partij is de VLP al vanaf het begin voorstander van het ontwikkelen van het voormalige bedrijventerrein en juichen wij alle activiteiten van harte toe. Wij zijn er die dag, u toch ook!