Met gepaste trots!

Met gepaste trots!

Op 31 januari heeft de VLP haar kandidatenlijst ingeleverd voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022.
Niet minder dan 38 leden van de VLP stelden zich kandidaat voor deze lijst. Inwoners uit alle 3 de kernen. Inwoners die de lokale politiek een warm hart toedragen en hun steentje willen bijdragen aan een gemeente waar het goed wonen is.


In de aanloop naar de verkiezingen van 14, 15 en 16 maart zullen wij u de komende weken uitgebreid informeren. Niet alleen over ons verkiezingsprogramma maar ook over uw 38 buurtgenoten die mede namens u aan de verkiezingen deel nemen.


De een actief als raadslid of fractievertegenwoordiger, de ander als pleitbezorger, aanspreekpunt of vraagbaak.

Als VLP zijn we blij dat onze boodschap er toe geleid heeft dat we de afgelopen maanden diverse nieuwe leden hebben mogen verwelkomen. Inwoners van onze gemeente die, al dan niet zichtbaar voor de buitenwereld, zich willen inzetten voor onze mooie gemeenschap.


Samen met u gaan we er de komende jaren weer de schouders onder zetten.


Grijp uw kans!